Lahden Kivikulma Oy

Arkkitehtisuunnittelun ja rakennushankkeiden ammattilainen jo 35 vuotta

AJANKOHTAISTA

  • Toimistomme jatkaa suunnittelutyötä koronavirusepidemian aikana

    24.03.2020

    Olemme  siirtyneet pitämään palaverit Teams-ohjelmalla. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tavata Kari Parikan yksin, ota yhteys puh 0500 352997 tai kari.parikka@kivikulma.fi...

    » Lue lisää

Lue kaikki uutiset

KIVITALOT

Haaveiletko omasta talosta, mutta et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Meillä on yli 35 vuoden kokemus erilaisista rakennusprojekteista. Teemme suunnittelutyöt yhdessä asiakkaan kanssa ja toimimme tarvittaessa rakennustyön projektipäällikkönä. Kodin rakentaminen on usein ainutlaatuinen kokemus - Kivikulma kumppanina neuvoo ja auttaa sinut toteuttamaan unelmistasi totta.

Kivitalo takaa huoletonta asumista. Seinämateriaaleissa ei ole käytetty muovia tai villaeristeitä, joilla vältetään rakenteisiin kohdistuvat riskit. Kivi on lisäksi energiatehokas materiaali, mutta samalla myös edullinen. 

Lue lisää

ARKKITEHTI­TYÖT

Olemme suunnitelleet erilaisia arkkitehtitöitä hautakivistä huviloihin ja suuriin marketteihin.

Arkkitehti Kari O. Parikalla on kokemusta jo monen vuosikymmenen ajalta niin omakotitalojen kuin suurien kauppakeskustenkin suunnittelusta. Laajan ammattitaidon ja kokemuksen ansiosta Parikka osaa neuvoa monissa rakentamiseen ja rakennusprojekteihin liittyvissä kysymyksissä.

Kun haluat toimivan ja oman näköisesi ratkaisun, ota yhteyttä Kivikulmaan!

Lue lisää

Mitä olemme tehneet

Kivitalo

Kauppakeskus Maili, Lahti

Kerrostalo

Sinuhe, Lahti

Lahden Kivikulma Oy

Luotettava yhteistyökumppani suunnitteluun ja rakentamiseen

Yrityksemme on toiminut rakennusalallla monipuolisissa hankkeissa jo yli 35 vuotta. Kohteinamme ovat esimerkiksi pientalot, saneeraukset, teollisuuskiinteistöt ja myymälät. Työssä käytämme ArchiCAD-ohjelmaa. Toimistomme sijaitsee Lahdessa ja palvelemme koko Päijät-Hämettä.

Teemme arkkitehtisuunnittelua luonnossuunnittelusta työpiirustuksiin. Hoidamme asiakkaiden puolesta lupa-asakirjat ja viranomaisneuvottelut. 

Kun kaipaat kokonaisvaltaista palvelua arkkitehtisuunnittelun ja rakentamisen alalta, valitse Lahden Kivikulma.

Lue lisää
Kari O. Parikka

Kari O. Parikka

Kodin toiminnallisuus on suunnittelun ensisijainen tavoite. Pidämme asiakkaan kanssa riittävästi luonnospalavereja, jotta saavutamme onnistuneen pohjaratkaisun. 


Pyrimme löytämään/luomaan asiakkaan tarpeisiin ja asumistottumuksiin sopivan kodin. Jokaista neliötä tarkastellaan näistä lähtökohdista. Monet valinnat ovat yksilöllisiä, arjessa voi olla suuri merkitys, sijoittuuko kodinhoitohuone saunan vai keittiön yhteyteen. Suunnittelussa on hyvä muistaa myös asiakkaan ”inhokit”, asiat mitä hän ei missään tapauksessa halua kotiinsa. 

Lahden Kivikulma Oy        

Ajokatu 81, 15500 Lahti        

Puh. 03 7526997        

Kari Parikka Puh. 0500 352 997