KIVITALOT JA ASUMINEN

Toimistomme vuosikymmenien kokemus ja tyytyväisten asiakkaiden palaute on tuonut takeen taloprojektien onnistumiselle. Olemme suunnitelleet satoja pientaloja, joista suurin osa on toteutettu Päijät-Hämeen alueelle.

Suunnittelua asiakkaan tarpeet huomioiden

Kodin toiminnallisuus on suunnittelun ensisijainen tavoite. Pidämme asiakkaan kanssa riittävästi luonnospalavereja, jotta saavutamme onnistuneen pohjaratkaisun. Aluksi on lisäksi tärkeää kartoittaa tontin vaatimukset. Ilmansuunnat, maastonmuodot ja kaavamääräykset asettavat rajoituksia, mutta tarjoavat myös mahdollisuuksia erilaisille ratkaisuille.

Pyrimme löytämään/luomaan asiakkaan tarpeisiin ja asumistottumuksiin sopivan kodin. Jokaista neliötä tarkastellaan näistä lähtökohdista. Monet valinnat ovat yksilöllisiä, arjessa voi olla suuri merkitys, sijoittuuko kodinhoitohuone saunan vai keittiön yhteyteen. Suunnittelussa on hyvä muistaa myös asiakkaan ”inhokit”, asiat mitä hän ei missään tapauksessa halua kotiinsa.

Turvallinen kivitalo

Pientaloasiakkaamme valitsee kevytbetoniharkkotalon sen erinomaisten/kilpailukykyisten ominaisuuksien vuoksi. Siinä toteutuvat laadukkaan sisäilman lisäksi ilmaston muuttumisen vaatimat ominaisuudet tulevaisuuden talolle: kosteudenkesto, lämmöneristys ja tiiviys. Yksiaineisena rakenne on muoviton ja hengittävä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille unelmien kivitalo!

Mitä olemme tehneet

Kivitalo

Kauppakeskus Maili, Lahti

Kerrostalo

Sinuhe, Lahti

Asiakas­kommentit

”Kari Parikka teki meihin lähtemättömän vaikutuksen. Kun hän oli tutustunut tonttiin, arvioi hän sitä auringon kierron mukaan. Tämä johti siihen, että arkkitehti hoiti tontillemme kaavamuutoksen, jotta hän pystyi sijoittamaan talomme haluamaamme paikkaan. Kari osasi myös kyseenalaistaa ja hyljätä ideat jotka eivät sopineet tontillemme. Kuvia hiottiin niin kauan, että saimme haluamamme kodin. Nyt, kun talo on valmis, olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Kuinka ihana koti meillä onkaan.”

Lahden Kivikulma Oy        

Ajokatu 81, 15500 Lahti        

Puh. 03 7526997        

Kari Parikka Puh. 0500 352 997